Dezvoltați-vă afacerea cu Google Ads

Procesul nostru eficient de strategie de marketing digital:

Cercetarea pieței

Considerăm că cercetarea de piață este una dintre componentele cheie pentru luarea unor decizii mai bune pentru planurile de publicitate. Este, de asemenea, cel mai important pas pe care trebuie să-l faci în marketingul digital. Avem o echipă de experți în cercetare de marketing care efectuează o investigație adecvată a întregului public țintă, a termenilor din industrie și a peisajului competitiv. Această cercetare ne ajută să înțelegem pe deplin obiectivele dvs. de afaceri și obiectivele mărcii.

Colabora

Facem ca experienţa dvs. în afaceri să fie perfect reflectată cu ajutorul experienţei noastre în marketing. Determinăm obiectivele de marketing împreună pe termen lung și scurt.

Strategie

Implicăm o abordare bazată pe om pentru a dezvolta reclame sau strategii de marketing pe mai multe canale care să vă alinieze obiectivele de afaceri, publicul țintă și obiectivele.

Executia

Avem un expert de încredere în marketing digital care să execute fiecare strategie prin optimizare și mesaje creative.

Optimizare

După lansarea planurilor dvs. de marketing, asigurarea faptului că acestea funcționează eficient este obiectivul nostru principal. Cu lumea digitală în continuă evoluție, ținem un ochi agil asupra marketingului dvs. digital pentru a vă atinge obiectivele. Echipa de marketing Adsome rămâne la curent cu actualizările digitale și efectuează ajustări la strategia dvs. digitală, după cum este necesar. În plus, efectuăm optimizarea campaniilor și implementăm noi constatări pentru a continua să vă îmbunătățiți rentabilitatea investiției, toate în timp ce vă ținem la curent cu fiecare pas.

Google Ads – Anunțuri publicitare direct pe Google

Google este platforma unde utilizatorii caută ce să facă, unde să meargă și ce să cumpere. Anunțul dvs. se poate afișa oricând pe Google, chiar în momentul în care un utilizator caută produse sau servicii similare celor pe care le oferiți.

Ești interesat de promovarea pe Google Ads? Contactează-ne acum!